Junan Taiso hold med Michael Schjerling og Joakim Kroman

Klar til kamp? Økonomiske og effektive bevægelser? Sundt og stærkt fundament? Styr på dit sind?

Junan Taiso er en unik træningsform for alle. Junan Taiso er næsten umulig at forklare i tekst. Det handler om at gøre din fysiske krop klar til massiv handling. Det er en metode, som er en del af Bujinkan. Den anvenes til at sikre krigere det bedste fysiske fundament for at kunne klarer en voldelig konfrontation best muligt med mindst mulig risiko for skader. Træningen i Bujinkan indeholder de tre elementer Shin (Spirit), Gi (teknik) og Tai (fysiske krop). Disse tre hænger naturligvis sammen og påvirker hinanden. Fx er din evne til at have en god teknik også påvirket af din fysiske krops evner samt din spirit (vilje og mentale styrke i forhold til at implementere og gennemfører dine teknikker). Junan Taiso holdet handler altså om Tai-delen (Den fysiske krop). Du behøver ikke være medlem af Bujinkan Kuki Taisho Dojo eller træne kamptræning for at få rigtig meget ud af træningen. Alle, med interesse for at træne deres fysiske krop til en bedre version vil få noget ud af træningen.

Den unikke træningsform indeholder en blanding af:

 • Yogalignende øvelser herunder Ryu Tai Undo (Drage Krops Øvelser), som er specielle øvelser til at frigøre låst energi og til at frigøre dit skelet, så du får frihed til powerfuld og økonomisk bevægelse. Dette forebygger skader også.
 •  Åndedrætstræning herunder Shin kokyo sanden, som er 3 forskellige dybe åndedrætsøvelser, som hjælper dig med at blive bedre til at trække vejret i forhold til at detoxe og til at styre din sindstilstand.
 • Øvelser til at effektiviserer og økonomiserer dine bevægelser med og koordineringen mellem højre og venstre hjernehalvdel
 • Funktionel styrke og stabilitetstræning
 • Viden om hvordan du højner din livsenergi og træning i dette.
 • Du kommmer bl.a. til at lære om og implementerer:
  • Koststrategi
  • Isbade / væksel-bade, som bl.a. øger antallet af dine anabolske hormoner og dermed din krops regeneration og modstand overfor sygdom.
  • Forskellige former for selvmassage i forhold til at højne din styrke og sundhed
  • Søvnstrategi i forhold til heling af sygdom og skader og i forhold til at øge atletiske præstationer.
  • Hydrering af kroppen.
 • M.v.

Målet med junan taiso-holdet er at du transformerer dig, så du ikke kun lærer intellektuelt, men din fysiske krop forandre sig og dens måde at bevæge sig på vil forandre sig og blive mere effektiv.

Du vil blive mere energifyldt, mere fri i kroppen, stærkere i kroppen samt få stærkere immunsystem. Du vil også lære at styre din sindstilstand.

Når du går på Junan Taiso-holdet lægger vi op til at du gradvis transformerer dig og bliver en ny og bedre udgave af dig selv. Derfor lægger vi op til at du, ud over træningen i dojo’en, også implementerer daglige routiner for at realiserer dette.

Undervisere er Michael Schjerling og tirsdagen og Joakim Kroman om fredagen.

Tid: Holdet kører hver tirsdag og fredag. Tirsdag kl. 17.30-18.30 og fredag kl.  18-19.

Prisen for træningen er uhyre billig. Vi kan gøre det for 20,-/gang, så der er ingen grund til at holde dig tilbage.

Sted: Bujinkan Kuki Taisho Dojo, som holder til hos Move2Peak, Bernhard Bangs Allé 23, 2000 Frederiksberg.

Kontakt: bujin@bujin.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: