Masser af fantastiske oplevelser helt gratis hos Move2Peak lørdag d. 16/6

Kom til et brag af en åbningsreception og oplev gratis foredrag, sparkeopvisning af verdensklasse atlet, konkurrence om gratis konsultationer og noget til ganen lørdag d 16/6 kl. 13-17 hos Move2Peak.

 

Move2Peak er Danmarks førende center inden for optimal sundhed, maksimal performance og enestående personlig transformation og du inviteres hermed til vores åbningsreception lørdag d. 16. juni fra 13-17.

 

Tidsplan for vores åbningsreceptionen:

•13.00-13.30 – Vi slår dørene op, byder velkommen og gør klar til foredrag.

•13.30-14.30 – Foredrag “Recepten på lykke” med Jesper Bay-Hansen (Læge, Sexolog og forfatter til bogen ”Recepten på lykke”)

•15.00 – Opvisning i Taekwondo med Frederik Emil Olsen (9 år), der som den yngste nogensinde (pga. sit kæmpe talent) er blevet optaget i Taekwondoens “Hall of Fame”. Frederik bruger Move2Peak til at sikre optimale forhold for hans udvikling.

•14.30-17.00 – Åbent hus KLIK HER for at tilmelde dig ONLINE til foredraget “Recepten på lykke” så du er sikret en plads. (i bookingsystemet skal til vælge “Holdevent” og derefter “Recepten på lykke”)

Efter foredraget slår vi dørene op til vores egentlige ”åbent hus arrangement”, hvor du er mere end velkommen til at komme forbi og hilse på. Her vil du kunne få en snak med vores dygtige personale om alt om inden sundhed, coaching og performanceoptimering.

Kl. 16.30 vil vi desuden trække lod i vores KONKURRENCE om 5 timers valgfri* konsultation blandt dem, der har tilmeldt sig vores nyhedsbrev. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, så kan du gøre her ved at klikke her hvor du bliver sendt til originale placering for denne invitation. Nederst kan du tilmlde dig.

Alt sammen forgår i vores nye center på Bernhard Bangs Allé 23, 2000 Frederiksberg.

 

Jeg glæder mig til at se dig næste lørdag.

Michael Schjerling


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: