“Recepten på lykke” – Et lykkeligt liv er et sundere liv

Hvis du føler dig lykkelig, gavner det både din trivsel, sundhed og performance, og du mindsker samtidig risikoen for at blive ramt af en række sygdomme. Føler du dig derimod ulykkelig, er der større risiko for at blive syg og for at dø. Derfor kan lykkebringende aktiviteter være et godt supplement til medicinsk behandling. Det fremgår af en ny bog, Recepten på lykke, skrevet af sexolog og speciallæge Jesper Bay-Hansen. Lykkegivende aktiviteter kan give så store fysiske og psykiske gevinster, at speciallægen ligefrem anbefaler lykkeaktiviteter som en del af forebyggelsesindsatsen. Eksempler på lykkeaktiviteter kan være at dyrke taknemmelige tanker, positiv tænkning, at socialisere, at dyrke sex og nærvær, at håndtere stress og traumer, at sætte sig mål og så den videnskabeligt set bedst dokumenterede lykkeaktivitet af dem alle: fysisk træning. ”Recepten på lykke” udkom den 1. september 2011 fra FADL’s Forlag. Bogen har skrevet sig ind i forlagshistorien, ved at 1. oplag blev udsolgt på få dage. Bogen er nu i 4. oplag og kan købes hos i landets boghandlere. Pris 249,99 kr.

Michael Schjerling: “Jeg kan på det varmeste anbefale Jespers bog. Den er rigtig godt gennemarbejdet med henvisninger til videnskabelige studier.”

Foredrag
Jesper Bay-Hansen og Michael Schjerling holder et foredrag d. 23/2 kl. 19-21.30 på Blegdamsvej 30 omkring følgede emner:

  • Lykke
  • Hjernerigtig kost
  • Sex
  • Antiaging
  • De 6 fundamental pripper for sundhed, energi og performance

Se invitation her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: