Foredrag om Caveman diet 14/1 2012

Lev som hulemanden og få en krop som hulemanden

Hvad er hulemandskost? Dette spørgsmål er for tiden meget populært og omdiskuteret og princippet går under flere navne som; paleo diet, caveman diet, stenalderkost etc. Alle bunder de i princippet om at spise de fødevarer der var tilgængelige i naturen for 100.000 år siden, og dermed indtage den føde vi er ”skabt til” at spise i et evolutionært perspektiv.

Homo sapiens her det meste af evolutionen levet hovedsagligt af: Kød, fisk, grøntsager, frugter, skaldyr, insekter samt nødder, frø, urter og rigeligt med rent vand. Alle friske og levende fødevarer fyldt med enzymer, og mikronæringsstoffer. Hvordan stemmer det overens med den kost DU dagligt indtager? Hvis du er som de fleste, så ligger din kost langt fra det du er evolutionært og genetisk designet til og dit helbred og energiniveau er sikkert det samme.

 

 

 

Vores DNA som homo sapiens har kun ændret sig 1 promille over de seneste 100.000 år, dog har vores livsstil og fødevareindtag ændret sig markant. I takt med den industrialiserede verden, har vi fået et højt indtag af forarbejdede og raffinerede fødevarer, samt forholdsvis nye fødevarer som mejeri-, kornprodukter og sukker, som udgør en stor andel af vores daglige kost. Indtag af fødevarer du ikke er bestemt til, er ofte i meget høj grad medvirkende årsag til manglende fysiske resultater i sport, samt diverse sygdomme, smerter i kroppen og manglende energi. Du bliver simpelt hen ikke sundere, stærkere og mere energisk end det du kommer i munden.

Ved CPH Caveman Event 2012 vil du blive introduceret til enkle og lette implementerbare metoder til at kunne implementere hulemandskost i din dagligdag og træning, på en nem og naturlig måde. Du vil få information til at kunne leve og spise på den mest naturlige måde, og herved opnå markant energi og præstationsevne samt meget få sygedage.

Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig til ”Change through Experience”

Se invitationen samt programmet til Copenhagen Caveman Event 2012 her!!!

 

Mvh. Michael Schjerling


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: