CPH Caveman Event 2012 – 14/1 2012 kl. 10-16

Move2Peak byder velkommen til årets helt store event.
Der vil blive lagt nye videoklip på løbende omkring caveman diet, caveman training, caveman sleep og cavemen meditation!
Eventet vil bestå af foredrag, træning og et ægte caveman måltid. Du vil blive undervist af moderne cavemen i de grundlæggende principper for at spise, træne og leve sundt. Det hele går løs lørdag d. 14 januar ‘12. … Degnemose Alle 2A, 2700 Brønshøj.
“Er det noget for mig?”: The caveman diet eller hulemandskosten er de seneste år blevet mere udbredt. Denne kost bygger på, at vi som mennesker er skabt til at spise den føde der er tilgængelig i naturen. Senere har nye fremstillingsprocesser gjort, at vi er gået længere væk fra denne kost og har fået et større forbrug af forarbejdede fødevarer. I foredraget “Den moderne caveman” vil fysioterapeut og livscoach Michael Schjerling komme ind på hvordan du kan implementere hulemandskosten i din dagligdag. Få indblik og større forståelse for hvad din krop i virkeligheden har brug for, til at opnå bedre resultater og velvære. Træningen vil foregå under instruktion af Michael Scjherling i fri natur ved Degnemosen. Alle øvelser vil afspejle bevægelsesmønstre, som hulemanden skulle bruge til jagt og transport af føde. Træningsredskaberne vil bestå af sten, sand, træ og vand. Eventet er rettet mod dig der er på jagt efter alternative kost – og træningsmetoder. Prøv kræfter med træning i naturen og i den friske luft! Det kræves ikke at du er elite sportsudøver, men blot har interessen og lysten til en sjov og inspirerende dag.
Vi glæder os til at se dig!
Program:
  •  10:00 Velkomst
  • 10:15 Foredrag: ”Den moderne Caveman” v. Michael Schjerling
  • 11:00 Pause/afgang til Degnemosen
  • 11:20 Caveman træning v. Michael Schjerling
  • 12:30 Frokost: Det ultimative caveman måltid! Frokosten vil består af (pr. person): -1 stk. “Hunters Rib-eye steak” á min. 200 g. -“The Caveman Salad” -“The Warrior Humus”
Samlet pris: 169 .- DKK
Tilmelding senest d. 6 januar 2012 – skynd dig, begrænset antal pladser!
Overskuet går til de hjemløse ved “Morgencafeen” Hjemmeside: www.morgencafeen.dk
TILMELDING: Tilmelding sker via hjemmesiden: http://www.schjerling.dk/pages/onlinebooking På bookingsiden opretter man sig gratis som bruger, og får derefter tildelt en kode som login. Derefter kan du tilmelde dig CPH Caveman Event 2012.
Din tilmelding er sikret når du har overført deltagerprisen på 169,- til konto: 3420 10930235
Reklamer

One response to “CPH Caveman Event 2012 – 14/1 2012 kl. 10-16

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: