Fast Fuel Cooking Class med Gavin Heward

Fast Fuel Cooking Class at Bio Mio

Søndag d. 5. juni var det ikke kun Fars dag og Grundlovsdag, men også dagen hvor vores gode ven og collega Gavin Heward afholdte Fast Fuel Cooking Class for ca. 35 deltagere. Dette foregik i samarbejde med Danmarks største økologiske restaurant Bio Mio og Move2Peak, som vi indgik et samarbejde med.

Deltagerne lærte at lave 5 super velsmagede og aldeles nærende retter på hver 20 minutter. Jeg selv var faktisk overrasket over hvor simpelt og nemt det var at lave disse retter, som selvfølgelig var fuldt økologiske ned til mindste krydderi.

Det var en stor success, som vi gentager i September, hvor vi får Gavin til landet igen, så følg med på bloggen og også gerne på Move2Peak, hvor du kan tilmelde dig og følge med i alle vores arrangementer fremover.

Nogle af deltagerne spurgte hvor mange opskrfter af den art Gavin lå inde med og svaret er PRÆCIS 65. De findes alle i hans e-bog: “Holistic & Healthy”. Denne indeholder ikke kun opskrifter for hurtig sund mad, men er fuld af super fede anvisninger og tips. Hvis du er interesseret i at købe en kopi, så klik på linket . Prisen er $25AUD, svarende til ca. 140 DKK. Følger du opskrifterne i denne bog og implementerer det som en del af din hverdag er der virkelig ikke nogen grund til ikke at have MASSER AF SUPER FED ENERGI MERE!!!

Michael Schjerling

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: